Mijnvos

Administratie & advies

Projecten

Wilfred Vos

Wilfred staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder de naam Mijnvos. Hij heeft een brede kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering.
De mens staat centraal en is binnen elke organisatie het meest waardevolle middel om doelen te bereiken. Wanneer we dat voor ogen houden is de eerste belangrijke stap gezet. De sleutel tot succes ligt voornamelijk in verbinding; de juiste samenwerking tussen contractpartijen, afdelingen, collega's en klanten.

Wilfred denkt mee in oplossingen, passend bij het vraagstuk en de organisatie. 

 

Wilfred is onder meer actief (geweest) bij onderstaande organisaties:

  • Royaan, dé verwenner in warme snacks. (o.a. Van Dobben en Kwekkeboom). Bij Royaan is duidelijk het; 'verwennen' van de klant begint intern! Wilfred is hier werkzaam geweest als productiecontroller.
  • Leger des Heils, together we're one. Binnen de werkeenheid Amsterdam, waar meer dan duizend werknemers actief zijn, staat de professional centraal zonder de gezonde (financiële)bedrijfsvoering uit het oog te verliezen. Wilfred was controller bij het Leger des Heils.
  • Almetaal, de specialist in metalen met gaten. Binnen een kleiner (productie)bedrijf is goed samenwerken in teamverband zo mogelijk nog belangrijker dan in een grote organisatie. Alleen met een goed team kun je uitblinken als specialist. Wilfred is projectleider informatie en communicatie bij Almetaal.
  • Koel & Co, waarom moeilijk doen als het samen kan! De professional in zijn kracht en de client centraal als richtlijn voor de oplossing binnen de jeugdzorg. Als coöperatie van zorgprofessionals doen we dit met elkaar. Wilfred is medeoprichter van Koel & Co en bedrijfsvoerder bij het Shared Service Centre.
  • Koel jeugdzorg, opgericht om contracten te sluiten met gemeenten en jeugdzorgprofessionals in de gelegenheid te stellen om te werken in die gemeenten. Samenwerken en een verschil maken in de jeugdzorg. Wilfred is directeur bedrijfsvoering bij Koel jeugdzorg.

 

Misschien kan ik iets voor jou of jouw bedrijf betekenen. Voel je vrij om contact op te nemen via mail wilfred@mijnvos.nl, telefoon 06-34319634 of onderstaand contactformulier.

Naam  
E-mail  
Telefoonnummer  
Bericht